Ontslagspreekuur

Iedere dinsdagavond: gratis ontslagspreekuur voor werknemers en werkgevers

Wordt u als werknemer bedreigd met ontslag of bent u als werkgever voornemens om van één van uw medewerkers afscheid te nemen? Tijdens ons vrijblijvende, kosteloze ontslagspreekuur kunt u uw juridische probleem bespreken met één van onze gespecialiseerde juristen. Dit spreekuur is iedere dinsdagavond van 17:00 – 20:00 uur op ons kantoor.

Werkwijze
Voor het ontslagspreekuur werken wij op afspraak. Om een afspraak te maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of zich aanmelden via onderstaand contactformulier. Hierbij kunt u aangeven op welke datum en tijd u wilt langskomen.

Het ontslagspreekuur is bedoeld voor korte juridische vragen, waarbij wij maximaal 30 minuten de tijd kunnen nemen om uw probleem juridisch te beoordelen. Hebben wij meer tijd nodig, dan maken wij daarvoor graag met u een vervolgafspraak.

Vervolgafspraak
Het ontslagspreekuur is kosteloos. Heeft u na het gesprek verdere juridische ondersteuning nodig? Wij staan u hier graag in bij. Als werknemer is het goed om te weten dat een werkgever bij een aanstaande beëindiging van het dienstverband vaak (een deel van) de juridische kosten op zich neemt. Tijdens het gesprek kunnen onze juristen u een inschatting geven van de tijd en kosten die een vervolgafspraak met zich meebrengen.

Aanmelden

Naam (verplicht)

Telefoonnummer

E-mailadres (verplicht)

Datum

Eventuele opmerkingen